МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру В гостях у рятувальників Сумщини європейські партнери
В гостях у рятувальників Сумщини європейські партнери
Новини центру
Вівторок, 27 вересня 2016, 07:28

Вже більше 2-х років Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумської обл) співпрацює з Швейцарською благодійною організацією Help Point Sumy. За цей час швейцарці допомагали становленню рятувальної служби  і речовим майном, і медичним обладнанням, і меблями.

Нещодавно у гості до роменських рятувальників завітала ціла делегація волонтерів цієї авторитетної організації у кількості 15 чоловік на чолі з президентом Маріанне Піффаретті та головою Сумського обласного фонду "Хельвеція" Миколою Рєзніком.

Для своїх європейських партнерів роменські рятувальники організували справжнє видовище, у якому показали свої різнопланові професійні вміння та навички (провели тактико - спеціальні навчання), свою техніку, спорядження та обладнання, свою навчально- тренувальну базу, свої культурологічні та естетичні надбання. Навіть влаштували цілу концертну програму власного духового оркестру, до речі, лауреата міжнародних конкурсів.

На згадку про рятувальників Сумщини зарубіжні гості отримали з рук начальника МЦШР ДСНС України полковника служби цивільного захисту Сергія Біляєва буклети про діяльність Центру, а також, за їх словами, купу позитивних емоцій.

"Мене приємно вразило відношення людей до своєї професії, це відчувається на кожному кроці, - зазначила президент Help Point Sumy Маріанне Піффаретті. - Всі навчальні місця, об`єкти, класи та приміщення облаштовані професійно та з любов`ю, скрізь відчувається рука господаря. Ми дуже раді, що започаткована кілька років тому наша співпраця з Міжрегіональним центром швидкого реагування виявилася не марною, навіть з моменту мого першого візиту 2 роки тому відчувається позитивна динаміка, розвиток та бажання удосконалюватися. Хочу побажати цьому чудовому колективу подальшого росту, а ми раді допомагати тим позитивним зрушенням, що тут, в Ромнах, відбуваються."

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR