МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Рятувальники надають допомогу водіям
Рятувальники надають допомогу водіям
Новини центру
Вівторок, 06 грудня 2016, 08:34

Вже чотири  доби поспіль рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України в  цілодобовому режимі надають допомогу у ліквідації наслідків ускладнення погодних умов..

 

За цей час  рятувальники неодноразово виїжджали за викликами водіїв фірм-автоперевізників та приватних автомобілів. Чергові рятувальні відділення надали допомогу більше 30 водіям   транспортних засобів.

Зокрема, 6 грудня  о  1годині 30 хвилин  на пульт оперативного чергового Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло повідомлення, що поблизу села Перехрестівка в сніговому заметі застряг легковий автомобіль в якому знаходяться пасажири.

На місце події  виїхало чергове рятувальне відділення під керівництвом  старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дениса Козені. Фахівці рятувальної справи  за допомогою рятувального автомобіля УАЗ Патріот звільнили   автомобіль  із снігового  полону.

У зв’язку з цим, звертаємося до водіїв та пішоходів з проханням не виїжджати за межі населених пунктів та уникати переходів на далекі відстані. Бережіть себе!

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR