МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
На Сумщині рятувальтники продовжують проводити висотні аварійно -відновлювальні роботи
Середа, 25 січня 2017, 13:23

Другу неділю поспіль працюють рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України на аварійно - відновлювальних роботах у м. Суми по вул. Металургів, 24 у десятиповерховому житловому будинку .

Саме в цьому будинку на початку 2017 року в квартирі на сьомому поверсі стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху були зруйновані перекриття між 6 і 7 та 7 і 8 поверхами,  пошкоджені вікна з 5 по 8 поверхи. Загалом пошкоджень різного характеру зазнали 5 квартир.

До проведення робіт залучено 16 чоловік та 3 од. техніки під керівництвом заступника Центру з оперативного реагування полковника служби цивільного захисту Ярослава Шкурського.

"Головна складність у проведенні подібного роду робіт полягає у тому, що потрібно з великою обережністю розбирати пошкоджені конструкції, та ще й на такій висоті, - зазначив начальник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв. - Але ми маємо відповідне спорядження, обладнання, інструменти, а головне  навчений персонал, за плечима у якого великий досвід відновлювальних робіт на висоті і на звільненому Донбасі, і в інших регіонах України. Тому найближчими днями ми готові передати естафету будівельникам, щоб у найкоротший термін люди змогли вселитися у свої квартири".

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR