МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Збори з піротехніками
Збори з піротехніками
Новини центру
П'ятниця, 27 січня 2017, 08:34

24 - 27 січня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумська обл) відбулися збори з фахівцями піротехнічних підрозділів по організації робіт з виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів, що залишилися після війни, сучасних боєприпасів та підривних засобів.

У чотириденних зборах, які включали в себе теоретичну та практичну частини, а також здачу заліків, взяли участь представники групи піротехнічних робіт, групи підводного розмінування, центру рятувальних робіт підвищенного ризику та мінно - пошукового відділення кінологічного центру.

"Наші спеціалісти піротехнічної справи регулярно виконують заявки по очищенню місцевості від вибухонебезпечних предметів як у своєму регіоні, так і вже третій рік поспіль на буремному Донбасі, - зазначив начальник Міжрегіонального центру швидкого реагування полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв.- Їхня професія надто складна, адже потребує окрім певних морально - вольових якостей, добрих знань, навичок та вмінь. Тому комплексна комісія, перед тим, як надати допуск до виконання робіт пов`язаних з ризиком для життя, регулярно перевіряє фаховість наших працівників. І мені дуже приємно, що всі наші піротехніки на останніх заліках показали достойний рівень своєї кваліфікації"

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR