МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Рятувальники Центру отримали подарунки Голови Верховної Ради
Вівторок, 31 січня 2017, 13:05

31 січня до Міжрегіонального центру ДСНС України завітав   депутат Верховної Ради України Олег  Ляшко. Олег Валерійович  вручив рятувальникам сертифікат  на спеціальний траспортний засіб та ключі від пожежного автомобіля важкого типу на базі шасі МАЗ.  Цей автомобіль призначений для гасіння пожеж, ліквідації НС.

ВИДЕО:

https://www.youtube.com/watch?v=0st83s-EPNQ&feature=youtu.be

Також поважний гість подарував колективу Центру ікону пресвятої Богородиці «Неопалимої Купини», яка  є покровителькою пожежників і рятівників і надає допомогу всім, хто потрапив до біди.

Але  цим   почесна місія Олега Валерійовича не обмежилася.  Він вручив   рятувальникам, які брали  дієву  участь в зоні проведення антитерористичної операції особливі нагороди – цінні подарунки Голови  Верховної Ради України ( годинники) . А також  вручив Грамоту Голови  Верховної Ради України начальнику МЦШР ДСНС України полковнику служби цивільного захисту Сергію Біляєву.

Радикальна партія також не забула про прекрасну половину людства- жінок, яким Народний депутат подарував прекрасні квіти.

Начальник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв своєю чергою подякував  Голові Радикальної партії за піклування за ввірений йому особовий склад і наголосив, що роменські рятувальники завжди готові прийти на допомогу людям у будь якому регіоні країни, в тому числі і на Буремному Донбасі, де  фахівці центру  працюють вже третій рік поспіль .

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR