МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру День довкілля у МЦШР ДСНС України
День довкілля у МЦШР ДСНС України
Новини центру
Понеділок, 10 квітня 2017, 07:48

8 квітня рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України   долучилися до  Всеукраїнської екологічної акції «За чисте довкілля». Цей день рятувальники зустріли у всеозброєнні. Вони стояли не лише на сторожі безпеки населення міста, а й чистоти довкілля.  Для цього вони озброїлися віниками, граблями та лопатами, й активно взялися до праці, щоб на робочому місці створити атмосферу затишку й благополуччя.

Роменські рятувальники в цей день упорядкували території основного пункту дмслокації, автопарку та навчально-тактичного полігону.

Вони з завзяттям підмітали асфальтові доріжки, розпушували зелені ковдри різнотрав’я, згрібали минулорічне пожовкле листя,

прибирали газони та клумби, висаджували молоденькі деревця,

фарбували бордюри, збирали сміття. Крім цього, вони наводили лад в приміщеннях, фарбували фасади будівель, мили вікна. Всього у Центрі було висаджено 100 саджанців дерев.

Всі учасники заходу отримали приємне відчуття задоволення від здійснення доброї справи, адже чистота навколишнього середовища залежить від кожного з нас.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR