МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Талановита людина - талановита в усьому
Талановита людина - талановита в усьому
Новини центру
Четвер, 27 квітня 2017, 11:50

Нещодавно у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумської обл) відбувся творчий ранок одного з керівників підрозділів Центру. На перший погляд, подія типова для півтисячного колективу, де люди вже давно звикли до різноманітних  перемог своїх колег - професійних, спортивних, у культурній галузі чи громадському житті. Але резонанс, що трапився у ході заходу, справив враження культурної "бомби, що розірвалася".

 

Капітан служби цивільного захисту Богдан Луценко пропрацював у Центрі сім років, і весь цей час займався знищенням вибухонебезпечних предметів на території Сумщини, а останні 3 роки на буремному Донбасі. Професію рятувальника освоїв досконально, своїм досвідом регулярно ділився з населенням, зокрема під час проведення Тижнів безпеки життєдіяльності та інших виховних заходів. У музейному комплексі центру, де вибухонебезпечним предметам присвячена окрема зала, регулярно проводив для відвідувачів лекції та практичні заняття.

Але , як і кожен, Богдан мав ще й власні захоплення. Одним із таких захоплень Богдана була гра на гітарі та виконання пісень, в тому числі і власних. Прослуживши рятувальником вагомий проміжок часу, він вирішує продовжити свою кар`єру у іншому відомстві, і у якості прощання з улюбленим колективом влаштував для своїх колег справжнє свято - Свято Пісні. Твори, які він талановито виконував під власний акомпонемент, були цікавими, актуальними та зрозумілими і для нещодавно прибувших на службу, і для людей з досвідом. Безумовно, своїм виступом піротехнік зірвав купу гучних оплесків та овацій.

Начальник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв від імені всього колективу привітав свого талановитого підлеглого з черговим етапом у його житті, побажав і надалі професійних успіхів, продовжувати нести той позитивний заряд, ту просвітницьку місію для людей, а також не цуратися дарувати їм своє мистецтво.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR