МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру На Сумщині відбулася перевірка готовності об’єктів МНС України до проведення Чемпіонату світу IRO у 2012 році
На Сумщині відбулася перевірка готовності об’єктів МНС України до проведення Чемпіонату світу IRO у 2012 році
Новини центру
Середа, 28 вересня 2011, 19:25

26-28 вересня у 2-му Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування (м.Ромни Сумської обл.) відбулася перевірка IRO (Міжнародної організації пошуково-рятувальних собак) та робочої групи МНС України щодо готовності до проведення 18-го Чемпіонату світу IRO, який відбудеться рівно за 1 рік - 26-30 вересня 2012 року на базі 2 Центру МНС України. Від IRO до України прибули Томас Некам, відповідальний секретар цієї організації, та майбутній головний судя чемпіонату доктор Резі Гаррістен. Робочу групу МНС представляли: від Департаменту управління рятувальними силами – Олег Чернов, від Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій – Роман Бойчук, і від Департаменту ресурсного забезпечення та підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 – Дмитро Наталіч. Інтернаціональна комісія, що прибула до місця проведення майбутнього масштабного міжнародного заходу за участю кінологів-рятувальників з усіх континентів, перевірила стан підготовки території та об’єктів  навчально-тренувального комплексу 2-го Центру МНС. Зокрема, були перевірені робочі місця на предмет  пошуку зниклої людини в лісі, по сліду та під техногенним завалом, а також стадіони та поля для перевірки слухняності й спритності. Крім цього, зарубіжні гості перевірили існуючу інфраструктуру – вокзали, готелі, дороги, туристичні маршрути тощо, і залишилися задоволені переглянутим.

- Проведення у нашій країні 18-го Чемпіонату світу IRO свідчить про міжнародне визнання вітчизняної кінологічно-рятувальної школи, - зазначив очільник 2 СРЦШР Сергій Біляєв. – Інтеграція нашої країни до світової спільноти у даній галузі стала можливою завдяки грандіозним зусиллям МНС України, зокрема виваженій та грамотній політиці його керівництва. До вересня 2012-го не так уже й багато часу, але ми переконані — цілком достатньо, аби надійно підготуватися й успішно провести такий важливий міжнародний захід.

 

 

 

2-й Спеццентр МНС

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR