МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Водолазні фахівці Центру на зборах ділилися досвідом з колегами
Водолазні фахівці Центру на зборах ділилися досвідом з колегами
Новини центру
Середа, 02 травня 2018, 07:35

25-26 квітня в Херсоні пройшли навчально-методичні збори з керівниками водолазно-рятувальних підрозділів ДСНС, у яких виступили з докладом та продемонстрували практичні навички, зокрема унікальне різання металоконструкцій під водою, фахівці водолазного підрозділу Міжрегіонального центру швидкого реагування .

 

Перший день був теоретичним, а другий присвячений практичній частині. Спочатку присутніх ознайомили з технічними характеристиками і можливостями плавзасобів, що знаходяться на озброєнні гарнізону. З їх допомогою здійснюється гасіння пожеж в плавнях та водолазні роботи.

На березі р.Дніпро розгорнули водолазно-рятувальний пост і продемонстрували правильний спуск водолаза з берега. Під час практичної частини зборів надійшла навчальна ввідна, за легендою якої автомобіль з людьми зірвався з моста і затонув. Одну «людину» вдалося живою доставити на берег, другу, вже «загиблу», довелося вирізати з авто під водою. Далі підняли й автомобіль – металеву конструкцію – за допомогою надувних понтонів. У ході підводно-технічних робіт проводилося підводне відеодокументування і трансляція учасникам зборів у режимі реального часу.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR