МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру 1 місце наVIII Фестивалі ДСНС України
1 місце наVIII Фестивалі ДСНС України
Новини центру
Вівторок, 29 травня 2018, 13:57

22-25 травня у місті Чернівці  проходив  VIII Всеукраїнський  фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України.

 

На сцені зустрілися представники навчальних закладів цивільного захисту та різних областей з усіх куточків України. Саме їх виступи під час конкурсного прослуховування найбільше вразили професійне журі, а впродовж гала-концерту заполонили увагу глядачів. Учасники фестивалю демонстрували свої неабиякі творчі здібності та вокальні дані. Незважаючи на те, що кожен хотів здобути перемогу для своєї області, всі представники виступали достойно,  зриваючи шалені овації публіки.

Серед розмаїття чаруючих голосів та неповторних номерів, переможці у номінаціях визначились наступним чином. Гран-прі фестивалю здобула Тетяна Рєпіна із Національного університету цивільного захисту м. Харкова. Кращим солістом-вокалістом став Юрій Зозуля (Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля). У номінаціях «Вокальний ансамбль» перемогли представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, «Вокально-інструментальний ансамбль» - колектив Міжрегіонального центру швидкого реагування м. Ромни Сумської області. Кращу пісню про Україну виконав Віктор Крутоголов з Головного управління ДСНС у місті Київ. Перемогу за кращу пісню про пожежно-рятувальну службу здобув Микола Яковлєв з Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Також серед учасників визначили кращого автора-виконавця. Ним став співробітник Головного управління ДСНС України у Харківській області Вадим Стремоухов.

Переможців Фестивалю нагородили дипломами, заслуженими кубками та пам’ятними призами, а глядачі подарували їм нестримні оплески.

Колектив центру вітає своїх колег із заслуженою перемогою та бажає подальших творчих успіхів.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR