МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Навчаються кінологи
Навчаються кінологи
Новини центру
Середа, 30 травня 2018, 06:12

На базі Кінологічного центру (навчального) Міжрегіонального центру швидкого ДСНС України (м. Ромни Сумської області) проходять чергові чотиримісячні курси для людей, які виявили бажання оволодіти професією рятувальника-кінолога. ЇЇ опановують двадцять слухачів різного віку. Вони прибули з Черкащини, Одещини, Запоріжжя, Чернігівщини, Львівщини Вінниччини,Харківщини та Кривого Рогу.

 

Усіх слухачів об’єднує бажання навчитися рятувати людей разом зі своїми чотирилапими вихованцями. Крім цього, майбутні рятувальники-кінологи навчаються мінно-пошуковій справі.


Слухачі вивчають анатомію та фізіологію собак, дисципліни із розведення і дресирування, годування й утримування, догляду і гігієни чотирилапих помічників. Вони проходять тренінги, оволодівають знаннями з ветеринарії.
Випускники курсів, успішно склавши державні іспити, отримають професію «рятувальник-кінолог», що надасть їм можливість працювати у державних структурах (ДСНС та інших міністерствах і відомствах), а також у приватному секторі.


- Наш Кінологічний центр унікальний, – констатує начальник Міжрегіонального центру ДСНС Сергій Біляєв. – Тут проходять різноманітні семінари, тренінги, чемпіонати, відпрацьовуються практичні заняття, як у літніх так і у зимових умовах. Ми завжди раді прийняти у нашому центрі усіх бажаючих потренуватися, відвідати семінари або обмінятися досвідом. У нас є що показати і чому повчитися, але й ми самі не цураємось порад фахівців для подальшого розвитку кінологічної справи.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR