МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Піротехніки знищили крупнокаліберний снаряд
Піротехніки знищили крупнокаліберний снаряд
Новини центру
Середа, 13 червня 2018, 13:53

12 червня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Охтирському районі було проведено роботи зі знешкодження артилерійського снаряду часів Другої світової війни.

 

Зокрема, в м.Охтирка під час прогулянки у лісосмузі на вул.Київській чоловік натрапив на предмет схожий на боєприпас. Небезпечна знахідка знаходилась в 50 м від автодороги та в 90 м від будівель промислової зони. Про це охтирчанин повідомив рятувальників.

На місце виклику з м.Ромни прибули піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які ідентифікували підозрілий предмет як артснаряд калібру 152 мм. Фахівці вилучили боєприпас, вивезли у спеціально відведене місце і знищили шляхом підриву.

Рятувальники наголошують, натрапивши на предмети схожі на снаряди, міни чи інші вибухонебезпечні предмети, в жодному разі не торкайтеся їх, а тим більше не намагайтеся вилучити та перенести. Припиніть будь-які роботи у даному районі, по можливості, огородіть місце знахідки підручними засобами. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати Службу порятунку за номером «101» та правоохоронні органи за номером «102». Пам’ятайте, що роботи з вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів можуть проводити лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR