МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Минулої доби знищено 3 застарілих боєприпаси
Минулої доби знищено 3 застарілих боєприпаси
Новини центру
Четвер, 04 жовтня 2018, 11:16

2 жовтня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи з вилучення та знищення одного 76-мм артилерійського снаряду та двох 82-мм мінометних мін. Боєприпаси напередодні знайшли в Глухівському та Сумському районах.

 

Зокрема, в полі на відстані до 1,5 км від житлових будинків с. Шевченкове, Глухівського району, було знайдено артилерійський снаряд. У с. Яблунівка, Сумського району, проводячи земляні роботи, житель села натрапив на дві мінометні міни. Вибухонебезпечні знахідки були на відстані 2 м від житлового будинку.

Рятувальники наголошують, що при знаходженні вибухонебезпечних або схожих на них предметів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку потрібно повідомити оточуючих та негайно поінформувати оперативні служби за телефонними номерами «101» та «102».

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR