МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
День Захисника України у колективі рятувальників
П'ятниця, 12 жовтня 2018, 08:49

ДИВ ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=rdI7oaD3uBY&feature=share

12 жовтня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника України.  Війна на сході країни додала в перелік надзвичайних ситуацій ще один пункт — захист громадян не тільки від природних катаклізмів та техногенних чинників, а й від агресивних дій недружньої країни – сусідки, що призвело до катастрофічних наслідків на Донбасі, у регіоні з п’ятимільйонним населенням. Буквально з перших днів військового конфлікту  бійці Міжрегіонального центру вирушили на Схід нашої держави щоб допомогти місцевому населенню. Кожен  розумів, що піддає ризику власне життя, але завжди  з честю виконував  свій професійний обов’язок, рятуючи постраждалих у складних надзвичайних ситуаціях. Це доставка та роздача гуманітарної  допомоги,  відбудова пошкоджених об`єктів, будівель соціальної інфраструктури та приватних домівок,  вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів на суші та на водоймищах.

Багато привітань та віншувань лунало під час урочистостей. Рятувальники, які брали участь в антитерористичній операції, отримали відзнаки Президента України, кращі отримали нагрудні знаки ДСНС України «За відвагу у надзвичайній ситуації, дехто отримав чергові спеціальні звання. Аматори сцени разом з духовим оркестром підготували святкову концертну програму.

Керівник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв, який завжди був ініціатором та організатором всіх процесів, звернувся до очолюваного колективу зі словами щирої вдячності за мужність та самовідданість, вірність обраній професії: «У цей день ми вшановуємо усіх захисників, які гідно  продовжують найкращі традиції нашого народу, які служать справі зміцнення  та підвищення безпеки нашої держави та готові прийти на допомогу за будь-яких обставин».

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR