МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Атестація водолазів.
Атестація водолазів.
Новини центру
Четвер, 29 листопада 2018, 14:28

28-29 листопада у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни Сумської обл.) відбулося засідання водолазних спеціалістів. Для цього на Сумщину для щорічних заліків прибули фахівці з управління ДСНС України в Черкаській та Чернігівській областях.
Створена на базі Центру ДСНС України водолазно-кваліфікаційна комісія перевірила рівень їхньої теоретичної підготовки та практичних навичок, знань із правил безпеки праці. На другому етапі атестації перевірявся рівень підготовки водолазів за допомогою барокамери, у якій створювався тиск, що відповідав робочим глибинам (до 20 метрів). Комісія аналізувала характер і складність проведених водолазами підводних робіт та загальну кількість годин роботи під водою.
Також перевірялися – навички з надавання першої медичної допомоги, знання правил зберігання, питання підготовки водолазного спорядження, навички з організації водолазних спусків та з виконання типових водолазних робіт. Перевірялися всі типи водолазних споряджень і засоби забезпечення та оцінювалися знання з правил безпеки водолазних спусків.
Атестація водолазів цього року проводилася вперше в новозбудованому центрі водолазної підготовки ДСНС України.
Всі водолази успішно склали щорічний залік на підтвердження водолазної кваліфікації , отримали допуск до виконання водолазних спусків та робіт і виїхали до місць постійної дислокації, щоб і надалі виконувати завдання за призначенням.

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR