МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Культура Танцювальний колектив «Smile-Dance»
Танцювальний колектив «Smile-Dance»

Хореографічний колектив «Smile-Dance» (керівник Анастасія Лашко) створений  у 2009 році на базі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України. Тут кожна дитина знаходить своє покликання, розкриває талант до мистецтва сучасного естрадного танцю. У колективі займаються понад 50 вихованців віком від 4 до 17 років. Працюють вони за танцювальними напрямками Dance mix, Hip-Hop, Jazz-Funk, Contemporary та ін. Діти вчаться володіти сценічною культурою, а також розвивають  цілий ряд рис: почуття колективізму, працьовитості, зібраності, витримки, наполегливості, цілеспрямованості, вміння долати труднощі, виявляти повагу до творчої діяльності інших, чуйності, доброти.

Перші свої творчі кроки колектив робив на сцені МЦШР ДСНС України. Потім були міські, обласні та всеукраїнські конкурси  і фестивалі.   А  нещодавно «Smile-Dance» повернувся з  І українського телевізійного танцювального проекту «Ритми майбутнього», у якому брали участь  хореографічні колективи, ансамблі, школи, студії, балети, шоу-балети та інші колективи з різних куточків України. До складу журі входили відомі артисти, педагоги та продюсери. Голова  журі, заслужена артистка України Ірина Гордійчук,  високо оцінила роботу роменських танцівників, які виступили у 2 номінаціях: естрадний танець та New style.

«Smile-Dance» проводить набір молодшої групи - дітей віком від 4 до 7 років; середньої групи - дітей віком від 8 до 13 років; старшої групи - дітей від 14 до 17 років, а також хлопців та дівчат віком від 18 до 22 років. Заняття проводяться на базі 2 Спецценртру МНС України за адресою вул. Маяковського,64. Станьте учасником нового проекту, нової танцювальної програми в розвитку сучасної хореографії, і ви цілком переконаєтесь у своєму таланті.

Танець – це саме піднесене, саме зворушливе і саме прекрасне із мистецтв, тому що це не просто вираження у житті, а це і є саме життя.

 


 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR