МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру На Сумщині знищено артилерійські снаряди часів Другої Світової війни.
На Сумщині знищено артилерійські снаряди часів Другої Світової війни.
Новини центру
П'ятниця, 15 березня 2019, 13:25

15 березня в полі  поблизу села Хмелів Роменського  району  віділення піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій знищило сім артилерійських снарядів часів Другої Світової  війни.

 

На небезпечні  предмети натрапив місцевий житель, під час земляних робіт. Він побачив  металеві предмети, зовні схожі на вибухонебезпечні предмети. Про знахідку чоловік повідомив сільраду. Працівники якої негайно зателефонували до Служби порятунку «101».

Піротехніки, які прибули на місце встановили, що це артилерійські снаряди калібру 122мм та 152мм часів Другої Світової   війни. За допомогою спецобладнання фахівці обстежили навколишню територію, але інших боєприпасів не виявили. Знайдені  снаряди вилучили і знищили у спеціально відведеному для цього місці.

ДСНС України  звертається до населення з проханням,  знайшовши підозрілий предмет, ні в якому разі не торкайтеся його, про знахідку терміново повідомте місцеві органи влади або службу порятунку за номером «101».

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR