МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Освітні послуги Навчально-матеріальна база
Навчально -матеріальна база
Середа, 18 грудня 2019, 08:39

Міжрегіональний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій – це державний навчальний заклад, який знаходиться за адресою: 42001 Сумська область,         м. Ромни, вул. Маяковського, 64.

Міжрегіональний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій був створений на базі 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України відповідно до наказу ДСНС України від 08.05.2013 року №212.

Міжрегіональний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій – це типові та пристосовані забудови, які знаходяться на території 56,049 га. Загальна площа приміщень – 11558м2. Навчальна площа  – 445 м2. На одного учня – 8,7 м2. Проектна потужність – 35 осіб. До навчально-матеріальної бази входить:

-  навчальні корпуса,  де розміщені 7 кабінетів професійної та загальноосвітньої підготовки, а також їдальня, зимовий дресирувальний майданчик, хол;

-  1 навчальний полігон (зимовий дресирувальник майданчик);

-  1 навчально-тренувальний полігон (з робочими місцями: техногенний завал, природне середовище, слідові поле та розплідник для розміщення собак);

-  основний та тренувальний стадіон по перевірці слухняності та спритності собак;

-  загально-побутовий корпус на 2 поверхи, де розміщені кабінети адміністрації;

-  навчальний корпус на 2 поверхи, де розміщені: бібліотека, музей та актова зала;

-  інші приміщення (котельна, розплідник для розміщення хворих собак тощо).

 

Інші фото

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR