МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Бажаєте стати кінологом? Навчайтеся!
Понеділок, 21 листопада 2011, 14:34

https://www.youtube.com/watch?v=5Zuj18uuQa8

Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України проводить професійно-технічне навчання за робітничою професією «рятувальник - кінолог». Навчання здюйснюється за державним замовленням та на підставі договорів. Проживання та харчування здійснюється за додаткову плату.

Міжрегіональний центр швидкого реагування має ліцензію Міністерства освіти і науки України серія АВ №482531 від 31.08.2009 року та здійснює підготовку фахівців за  робітничими професіями, зокрема:

5169 “Рятувальник - кінолог”

Навчання триває:

первинна підготовка 3 місяці, перепідготовка та підвищення кваліфікації – 1 місяць.

Навчально - матеріальна база центру відповідає вимогам щодо підготовки кваліфікованих робітників на рівні державних стандартів професійно-технічної освіти. Кінологічний центр має сучасну матеріально – технічну базу. Навчальний  процес здійснюється в  спеціально обладнаних сучасних навчальних класах . Крім того, є навчальний  полігон з обладнаними  ділянками для відпрацювання практичних питань навчання.

Склад викладачів  вміло використовує комплекс навчально - методичної та виховної роботи, орієнтується на найвищі моральні категорії – порядність, чесність і професійність, тим самим забезпечує якісне навчання слухачів.  .

В центрі створені належні умови для навчання, проживання, харчування, організації дозвілля слухачів та медичного забезпечення.

На території центру є потужна спортивно-тренувальна база: стадіон, спортивний комплекс з атлетичним та тренажерним залами, клуб, медичний пункт. Харчування здійснюється в окремій стаціонарній їдальні, яка вміщує до 100 осіб.

За час існування випускниками центру стали близько 50  кваліфікованих робітників які успішно працюють в підрозділах ОРС ЦЗ МНС України та інших відомствах.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR