МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Знай наших!
Новини центру
Вівторок, 21 лютого 2012, 12:38

Колектив 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України щиро вітає свого працівника Олександра Надточия, який став володарем гран-прі VII-го Міжнародного фестивалю «афганської»пісні "Солдати Росії". Захід відбувся 14-15 лютого 2012 року в Концертному залі Крокус Сіті Холл м.Москва (один із самих сучасних та найбільших майданчиків російської столиці), і був присвячений 23-й річниці виведення Радянських військ з Афганістану. Його організаторами стали Московське об'єднання організацій ветеранів локальних війн і військових конфліктів при підтримці Уряду Москви, Державної Думи РФ, за участю Комітету у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді Глав Урядів країн-учасниць СНД.

На концерт були запрошені учасники Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій в Афганістані і Чечні, сім'ї загиблих військовослужбовців, допризовна молодь. У заході взяли участь і зірки російської естради - народні артисти Росії Олександр Сєров і Олег Газманов. Всі виконувані пісні були прекрасно доповнені багатим і технічно бездоганним візуальним рядом, що підсилювало емоційне сприйняття почутого. Головними ж діючими особами Фестивалю були ветерани бойових дій в Афганістані, автори самодіяльних пісень.

Серед них був і наш земляк, керівник гурту «Град» Роменського спеццентру МНС Олександр Надточий. Саме він став переможцем у номінації «Автор-виконавець»  і отримав гран-прі. Це вже далеко не перша заслужена нагорода Олександра. У творчому багажі співака понад 50 власних пісень, в його творах кожен знаходить щось близьке своєму серцю.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR