МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Працівники 2 Центру МНС стали фаворитами Фестивалю у Маріуполі
Працівники 2 Центру МНС стали фаворитами Фестивалю у Маріуполі
Новини центру
Субота, 05 травня 2012, 11:25

3-4 травня 2012 року в місті Маріуполь Донецької області, який знаходиться на узбережжі Азовського моря, відбувся ІІІ Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту, членів їхніх сімей та ветеранів і пенсіонерів МНС. У Фестивалі взяли участь 125 конкурсантів зі всіх кінців України. Організаційний комітет пісенного конкурсу очолив начальник Центру соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС України Олександр Алімов. Головою журі був начальник Центру музичного мистецтва МНС України Сергій Пламаділ.

Фестиваль був присвячений 67 річниці Великої перемоги і проходив у 2 етапи: перший - відбірковий і другий - гала-концерт. Від 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС у Фестивалі взяли участь його "візитівки", добре відомі на Роменщині своїми талантами Олександр Сердюк, Вікторія Пачковська зі своїм акомпаніатором Тетяною Ляшенко, Олександр Надточий та члени його гурту "Град" Олег Гордієнко, Анатолій Ткачук, Сергій Лук`яненко та Максим Мельник. Журі конкурсу високо оцінило виконавську майстерність та професіоналізм конкурсантів із Сумщини, включивши два номери Роменських рятувальників у гала-концерт. Олександр Надточий став переможцем Фестивалю у номінації «автор-виконавець», "обійшовши" таких іменитих конкурентів, як Антон Крук із Львівського університету безпеки життєдіяльності та Вадима Стремоухова із Головного територіального управління у Харківській області.

Основною метою Фестивалю, за словами його організаторів, було сприяння духовному, естетичному та культурному розвитку особового складу МНС України. Маріупольці та гості міста мали чудову нагоду стати свідками яскравого театралізованого дійства, присвяченого популяризації  героїчної служби рятувальників та пожежників, вихованню гідної пам`яті та поваги до покоління, яке своєю мужністю і самопожертвою врятувало світ від фашистської чуми.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR