МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Спортсмени 2 Центру стали призерами Чемпіонату світу
Спортсмени 2 Центру стали призерами Чемпіонату світу
Новини центру
Понеділок, 07 травня 2012, 08:23

З  30 квітня по 2 травня  в місті Харкові проходив відкритий Чемпіонат світу з КЕМПО-КАРАТЕ та КОБУДО. В ньому взяли участь близько 870 спортсменів, які представляли 53 команди з різних країн світу: Росія (в т.ч. Чечня, Інгушетія, Краснодарський край, Осетія, Санкт-Петербург, Москва), Білорусія, Україна (представлені всі регіони), Алжир, Турція, Іран, Угорщина, Албанія, Азербайджан, Грузія, Придністров`я, Китай, Португалія.

Роменський край на цих змаганнях представляла команда 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування  МНС України у складі 9 чоловік (секція рукопашного бою під керівництвом Володимира Шинкаренка).  У напруженій боротьбі наші спортсмени зайняли призові місця у різних категоріях поєдинку:

Горбатко Артем – І місце ( розділ  ірікумі-го)

Сорока Карина – ІІ місце ( розділ лайт контакт)

Сердюк Дмитро – ІІ місце (семі- контакт)

Божко Владислав – ІІ місце (тікара-курабе)

Дука Віталій – ІІ місце (чікара-курабе)

Шевченко Вячеслав – ІІ місце(тікара-курабе)

Гасанов Єгор – ІІ місце (семі –контакт)

У номінації «Кращий спортсмен » високу нагороду отримав Максим  Шинкаренко. Він став кращим спортсменом від Сумської області.

Вітаємо наших спортсменів з високими нагородами і бажаємо здоров´я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, вдалих стартів і переможних фінішів на спортивних аренах, а в житті — перемог в усіх справах!

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR