МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Олімпійський день бігу
Олімпійський день бігу
Новини центру
Середа, 20 червня 2012, 08:47

12 червня на Роменщині, у с.Пустовійтівка, пройшло свято здоров`я, краси та гармонії - Олімпійський день бігу. Його безпосередніми організаторами були Роменська районна держадміністрація та районна рада у особі Віктора Сєріка та Сергія Хоронька, а також авангард спортивного руху Роменщини - особовий склад 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України на чолі з полковником служби цивільного захисту Сергієм Біляєвим. Серед учасників заходу - члени виконкому Сумського обласного відділення НОК, майстер спорту міжнародного класу Олександр Ушкаленко та майстер спорту України Валерій Могіленко, а також громадськість Роменського району.

Програма свята передбачала маасовий забіг, який виявився яскравим і чудовим видовищем. В ньому брали участь різні категорії - і діти, й дорослі, включаючи і представників влади. Крім кросу на учасників святкового дійства чекали інші цікаві заняття. Люди із задоволенням брали участь у конкурсах і вікторинах, а також проявляли себе у веселих спортивних змаганнях.

"У Олімпійський день переможених немає, всі переможці, - зазначив очільник 2 СРЦШР МНС Сергій Біляєв. - Напередодні сьогоднішнього свята у нашому центрі був відкритий Роменський районний осередок Національного олімпійського комітету України. Це стало можливим завдяки копіткій праці працівників 2 Центру, які наряду зі своєю основною діяльністю успішно залучають до занять у різноманітних спортивних секціях клубу "Рятувальник" все більше підростаючого покоління. Впевнений, що така тенденція буде продовжуватися і надалі. Адже спорт - це здоровя, він відкриває нам багато корисного і цікавого. Саме досягнення у спорті – головний критерій  розвитку будь-якої держави.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR