МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Фахівці 2 Центру забезпечували проведення змагань з драг-рейсінгу
Понеділок, 02 липня 2012, 08:01

30 червня у Конотопі, що на Сумщині, пройшов 2 етап чемпіонату України з драг- рейсінгу. Для успішного проведенняя заходу були задіяні підрозділи 2 Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС: духовий оркестр Центру, відділення енергозабезпечення з електростанцією Dj-40PD потужністю 30 кВт, яка забезпечувала свято електроенергією,  та відділення життєзабезпечення, бійці якого виставили намети УСТ-56 (для санітарного забезпечення) та УСБ-56 (для розміщення штабу змагань).

Сумську область на Чемпіонаті представляла команда професійних автогонщиків «SRT». Глядачі були у захваті від того, що відбувається. Особливо зачаровувало ревіння моторів на старті та запах гуми! Не кожен день можна на власні очі спостерігати за машиною, яка розвиває швидкість 200 км на годину на дистанції менше 1 км, адже для того, щоб розігнатися до 100 км на годину, водієві необхідно 2-3 секунди.


Змагання проходили за регламентом, затвердженим ФАУ і комітетом драг - рейсингу. В Чемпіонаті брали участь не тільки іномарки, але і машини вітчизняного виробництва. На старт вийшли кілька «Жигулів», серед яких була навіть Лада – Калина, яка, до речі, була серед переможців.

Довідка: Драг рейсінг - це гонка по прямій на чверть милі (402 метри) з максимумом прискорення. У заїзді стартує два автомобіля або мотоцикла. В турнірах переможець визначається по олімпійській системі (на вибування). Особливу популярність гонки цього типу здобули в США, де проводяться вже понад півстоліття.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR