МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру На Сумщині знищено вісім боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни
На Сумщині знищено вісім боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни
Новини центру
Понеділок, 30 липня 2012, 05:42

24-28  липня піротехнічним   відділення 2СРЦШР під керівництвом майора служби цивільного захисту Олега Пташка  було вилучено   вісім боєприпасів . А це шість  артилерійських снарядів різного калібру та дві мінометні міни калібру 82мм та 88мм   часів Великої Вітчизняної війни.

Так, 24 липня в селі Годуванка Глухівського району в полі місцевими металошукачами був виявлений артилерійський снаряд 76мм.

25 липня поблизу села Самотоївка Краснопільського району місцевими лісниками був виявлений артилерійський снаряд 152мм.

Того ж дня в селі Сидорова Яруга Великописарівського району місцевими жителями під час відпочинку на березі річки  Ворскла  виявлено артилерійський снаряд калібру 45мм.

26 липня, в с. Боромля Тростянецького району в полі за 400м від житлових будинків була  виявлена мінометна міна калібру 82мм.

Того ж дня в селі Малий Вистороп Лебединського району в полі,поблизу села, також було виявлено мінометну міну калібру 82мм, яку вимили дощові води.

27 липня в селі Лантратівка  Охтирського району в полі місцевими мешканцями  був виявлений артилерійський снаряд 88мм, а в селі Кириківка Великописарівського районуна кукурудзяному полі в 200м від житлових будинків  було виявлено  артилерійський снаряд калібру 76мм.

28 липня в селі Підставки  Липоводолинського  району в полі за 2 км від села був  виявлений артилерійський снаряд калібру 88мм.

Всі  небезпечні предмети піротехніки 2 Спеццентру МНС України вивезли у безпечне місце та успішно знешкодили

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR