МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Зі святом, рятівники!
Зі святом, рятівники!
Новини центру
Понеділок, 17 вересня 2012, 06:07

17 вересня у 2 Спеціальному регіональному центрі швидкого реагування відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника. Святкові заходи розпочалися з божественної літургії на території Центру, у каплиці на честь ікони Божої матері "Неопалима купина" та єпископа Іоасафа Бєлгородського. З привітальним словом до особового складу звернувся начальник 2 СРЦШР МНС полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв:

"Захищати Державу та її громадян від різного роду надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом і самовіддані люди.

Немає сумніву, що фахові навики, витримка, мужність та досвід допомагатимуть Вам і надалі успішно втілювати в життя наше гасло: «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, успіхів у подальшому вдосконаленні своєї майстерності, а вдячність за врятовані життя і безкорисливу допомогу нехай стане невичерпним джерелом сил для підвищення професійних досягнень, служіння Державі та народу України! Нехай мир і злагода панують у Ваших родинах!"

До професійного свята особовому складу 2 СРЦШР були вручені відомчі і, навіть, державні нагороди, а саме:
Відзнакою МНС України "За відвагу в надзвичайній ситуації" II ступеня був нагороджений Валерій Оганесян, відзнакою МНС України - нагрудним знаком "За розмінування" I ступеня - Дмитро Лєсков, Станіслав Мисюра та Андрій Сорокін, відзнакою МНС України - нагрудним знаком "За розмінування" II ступеня - Роман Помазан.

 

Грамоти МНС України отримали Володимир Омельченко, Віталій Олексенко, Анатолій Скачко, Костянтин Дем`яненко, Юрій Дзюба та Петро Покидько.

Державну нагороду - медаль "За бездоганну службу" III ступеня отримав Олександр Харченко.

Також особовий склад Центру отримав чергові спеціальні звання та був заохочений грамотами 2 СРЦШР та подяками.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR