МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Президент України В.Янукович затвердив Положення про Державну службу України з надзвичайних ситуацій
Четвер, 17 січня 2013, 09:15

16 січня 2012 року Президент України Віктор Янукович підписав відповідний Указ №20/2013. Держслужба з надзвичайних ситуацій є правонаступником Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної інспекції техногенної безпеки, які реорганізовуються.

 

Згідно із Положенням, Державна служба України з надзвичайних ситуацій є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого направляється та координується Кабінетом Міністрів України через міністра оборони.

Кабінет Міністрів України у двомісячний термін вирішить питання передачі до сфери управління ДержНС цілісних майнових комплексів державних підприємств, установ та організацій, а також нерухомості, техніки, матеріально-технічних засобів, що відносились до сфери управління МНС та Держтехногенбезпеки на 1 січня 2013 року.

 

Протягом двох місяців відбуватиметься процес реорганізації підрозділів МНС і Держтехногенбезпеки та їх передача під управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Згідно із Указом Президента України після реорганізації МНС та Держтехногенбезпеки у Державну Службу з надзвичайних ситуацій, за особами рядового та начальницького складу, членами їх родин, співробітниками ДержНС та іі територіальних органів зберігаються умови грошового та матеріального забезпечення, пільги та соціальні гарантії, встановлені за законом для працівників органів та підрозділів цивільного захисту, та Держінспекції техногенної безпеки України.

 

Нагадаємо, 24 грудня 2012 року Президент України Віктор Янукович підписав Указ 726/2012 про реорганізацію Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної інспекції техногенної безпеки України у Державну службу України з надзвичайних ситуацій, як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра оборони України.

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR