МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
"Рятувальник" - чемпіон
Четвер, 31 жовтня 2013, 14:14

У Сумах відбулись фінальні ігри чемпіонату Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з міні-футболу серед команд КФК силових структур та правоохоронних органів за програмою «Динаміада-2013».

 

У турнірі, що розпочався на початку 2013 року, взяли участь 7 команд силових структур та правоохоронних органів: Сумський прикордонний загін, управління внутрішніх справ (м. Суми), військова частина 3022 (м. Шостка), команди податкової служби (м. Суми), територіального управління ДСНС України у Сумській області, Охтирського РВВС та команда «Рятувальник» Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, яка представляла Роменщину. Змагання відбувалися в дружній атмосфері, команди показали досить високий рівень гри.

За результатами жеребкування команда «Рятувальник» потрапила до групи разом з шосткинцями та сумським УМВС. Сумчани поступилися роменцям з рахунком 3:0, а шосткинці взагалі не прибули на турнір. Таким чином роменські рятувальники війшли до півфіналу, у якому зіграли з сумськими податківцями з рахунком 11 : 1.

У фіналі рятувальники зустрілися з сумськими прикордонниками. Основний час переможця не виявив, і матч закінчився з нічийним результатом 1: 1. Після чого у серії 6-метрових ударів роменці перемогли суперників з рахунком 11 : 10, ставши чемпіонами турніру.

Кращим воротарем чемпіонату став  працівник МЦШР ДСНС України Козаченко Юрій

Начальник Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв привітав чемпіонів - Ігоря Салівона, Олега Дуброва, Олександра Ткача, Юрія Козаченка, Олега Лапка, Євгена Кондратенка, Олексія Калінова, Андрія Анцибора, Олександра Шумакова, Дмитра Лойка та Валерія Шекеля, і підкреслив: «Спорт, особливо для рятувальника - це його життя, це його фізичний та духовний розвиток. І важливо, щоб всі це розуміли».

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR