МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Небезпека під ногами
Небезпека під ногами
Новини центру
Четвер, 14 листопада 2013, 14:53

 

12 та 13 листопада група піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України під керівництвом майора служби цивільного захисту Дмитра Лєскова продовжувала звільняти Сумщину від застарілих боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни.

 

Так, 12 листопада у полі №5, на відстані до 2 км від житлових будинків села Чернеча Слобода Буринського району під час збирання кукурудзи місцевий комбайнер, який працював на німецькому комбайні JOHN DEERE побачив на поверхні землі предмет, схожий на боєприпас. Ним виявився артилерійський снаряд калібру 120мм. Комбайн під час роботи зупинився за 5 метрів до вибухівки. Місцевий агроном, який в той час знаходився на полі одразу повідомив правоохоронців та народну службу порятунку .

13 листопада між селами Білка та Олексене в лузі в каналі річки місцеві рибалки під час вилову риби натрапили на артилерійський снаряд калібру 107мм

Цього ж дня в селі Будилка Лебединського району на присадибній ділянці виявлено артилерійський снаряд калібру 107мм.

Всі вибухонебезпечні предмети вилучені піротехніками Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України і знищені у спеціально відведених для цього місцях.

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR