МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Новини центру Роменські рятувальники зустріли Новий рік
Роменські рятувальники зустріли Новий рік
Новини центру
П'ятниця, 10 січня 2014, 13:50

 

31 грудня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України відбувся святковий новорічний концерт.  Святкування розпочалося зі слів ведучих, які поздоровили всіх присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим.

 

З теплими вітальними словами до присутніх в залі звернувся начальник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв, який побажав всім великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям.

Своє мистецтво дарували глядачам Олександр Сердюк та Вікторія Пачковська, Андрій Гриценко та Тетяна Сердюк, Олександр Надточій та Тетяна Ляшенко, Олена Пасько та Володимир Мартинчук, Людмила та Сергій Корпашко, Олександр Городенський та Андрій Будаков, Ольга Петренко та Юрій Губар а також гурт "Град", хореографічний колектив "Мікс-денс" та духовий оркестр Центру. Нагородою для виступаючих стали захоплені відгуки та щирі оплески присутніх.

 

 

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR