МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Привітання начальника Центру Сергія Біляєва з нагоди 9 травня
Вівторок, 22 квітня 2014, 05:57

Шановні колеги, дорогі ветерани! Від усього серця вітаю Вас зі святом 9 травня! Перемога у Великій Вітчизняній війні пройшла через кожне серце українця, стала частиною і всенародної, і родинної пам’яті. Сувора правда про ратні будні залишиться з нами назавжди, як символ невмирущого народного героїзму, високого патріотизму, віри, надії і вічної скорботи. Ми повсякчас згадуємо ті якості нашого народу, які допомогли здолати ворога: Мужність, Надзвичайна стійкість, Любов до Батьківщини. Впевнений, саме ці риси допоможуть вистояти нам у сьогоднішній нелегкий час.

69 мирних років не в змозі стерти з нашої пам’яті біль гірких втрат та страждань у роки війни. Жодній іншій державі свобода не обійшлась так дорого, як Україні. За неповними даними, - це близько 10 мільйонів загиблих, понад 700 зруйнованих міст і 28 тисяч спалених сіл.

Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих і в знак безмежної пошани говоримо сердечні слова вдячності живим учасникам війни, котрі своїм життям та важкою працею забезпечили величний День Перемоги. Щиро бажаю всім Вам міцного здоров’я і довголіття!

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR