МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Рятувальники відсвяткували День Перемоги
Понеділок, 12 травня 2014, 13:52

Нелегке наше сьогодення не може затьмарити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Особовий склад Центру відзначив 69-у річницю цього величного свята. Цей день назавжди залишиться для нас окутаний гіркотою втрат  і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже не легко в ті полум’яні  літа. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше залишається їх в життєвому строю. Даються в знаки і опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, на скронях – сивина.

https://www.youtube.com/watch?v=CBIajG3NZ3M

Духовий оркестр Центру на літньому майданчику центрального парку культури та відпочинку міста відкрив сезон 2014 року. Для ветеранів Роменщини, а також для всіх бажаючих звучали різноманітні твори воєнних років а також сучасний репертуар. Своє мистецтво глядачам дарували аматори сцени МЦШР Людмила Корпашко та Андрій Гриценко, Вікторія Пачковська та Олександр Сердюк, Олександр Надточий та гурт "Град".

Тривала невимушена святкова атмосфера, яка обєднувала представників всіх поколінь, і дійсно згуртовувала націю у окремо взятому населеному пункті.

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR