МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Прес-служба Події Рятувальники допомагають відновлювати системи життєзабезпечення у містах Слов’янськ та Краматорськ
Рятувальники допомагають відновлювати системи життєзабезпечення у містах Слов’янськ та Краматорськ
Понеділок, 07 липня 2014, 12:24

Гуманітарну допомогу, надану регіонами, а це 35 тонн продуктів харчування, доставлено вчора підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей до міста Слов’янськ.

Близько 6 тис. банок м’ясних та рибних консервів, 10 тис. літрів води, більше 10 т муки, 3 т круп, 10 т цукру та 5 т інших продуктів харчування отримали мешканці звільненого міста.

 

 

Працівники аграрної галузі Луганської області доставили до міста 4,5 т продукції сільськогосподарського призначення, а протягом наступних днів таку допомогу планують надати й аграрії і інших областей.

Координацію дій Міністерств та відомств щодо забезпечення доставки гуманітарної допомоги населенню, а також проведення відновлюваних робіт безпосередньо на місці, за дорученням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана, здійснював Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.

«Одне з основних завдань, покладених Урядом на нашу Службу – відновленнязруйнованої в результаті бойових дій системи життєзабезпечення в містах області, і особливо енергоживлення. Нами опрацьовані проблемні питання та підготовлені до використання генератори енергоживлення для лікарні Слов’янська, де наразі у тяжкому стані перебувають пацієнти, які постраждали від обстрілів бойовиків», – зауважив С. Бочковський.

Також, у свою чергу, Міністерство охорони здоров’я вирішує питання щодо забезпечення ліками та надання медичної допомоги постраждалим мешканцям міст Слов’янськ та Краматорськ.

Для повноцінного функціонування міста, силами груп піротехнічних робіт Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України наразі здійснюється низка робіт по розмінуванню території Слов’янська.

Прес-служба

Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

 

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR