МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна Культура Доброчинність

Ми не ставимо собі за мету - обов’язково зробити з наших дітей високопрофесійних спортсменів, хореографів тощо. Своєю основною ціллю ми вбачаємо надання можливості якнайбільшій кількості діток наших рятувальників знайти та розкрити себе, спробувати себе у різних напрямках – чи то спортивному, чи музичному, чи хореографічному. А можливо комусь до вподоби кінологія, будь ласка, до ваших послуг. Вас будуть навчати справжні майстри своєї справи. А далі все буде залежати тільки від вас самих

Сергій Біляєв

Доброчинність (синоніми - добродійність, благодійність, філантропія) як принцип соціально-педагогічної діяльності, означає надання допомоги сім'ям із дітьми, малозабезпеченим сім'ям, безробітним, інвалідам, дітям-сиротам та дітям, що позбавлені батьківського піклування, вихованцям шкіл-інтернатів, соціально незахищеним групам населення та ін..



Громадська організація "Клуб спортивного туризму "Ромен"

Громадська організація "Клуб спортивного туризму "Ромен" створена для сприяння розвитку спортивного і масового туризму, підвищення ролі спорту та фізичної культури у житті людини. Організована групою ентузіастів, з числа працівників Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, за плечима у яких туристичні маршрути на теренах України та поза її межами. Орієнтована на всі вікові категорії, особливо молодь регіону.

 

 

 
Громадська організація "Служу народу України"

 

У 2013 році у Центрі створена та успішно функціонує ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «CЛУЖУ НАРОДУ УКРАЇНИ». Організація була утворена для більш ефективного патріотичного виховання молоді і сприяє еконо­мічному, історико-культурному  та духовному становленню України, миру і злагоди у суспільстві та вирішенню статутних завдань Організації.

Детальніше...
 
Наметові табори для дітей

Щороку рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України проводять наметові табори для дітей віком від 7 до 15 років. Головна мета  таборів - і оздоровлення  дітей. Крім відпочинку діти мають можливість ознайомитися з практичними основами безпеки життєдіяльності, туризму, методами надання першої медичної допомоги, для них проводяться заняття з історії рідного краю, національних традицій та багато іншого. З юним поколінням працюють кращі наставники, які вже давно довели свою фаховість у галузі різностороннього виховання дітей. Це добре відомий роменцям  керівник секції рукопашного бою «Рятувальник» спеццентру МНС сержант служби цивільного захисту Володимир Шинкаренко зі своєю командою.

Детальніше...
 
35 тонн гуманітарної допомоги отримали до Дня Незалежності України мешканці буремного Сходу

23 серпня, вже в котре, ризикуючи своїм життям, рятувальники зведеного загону Міжрегіонального центру швидкого реагування (м. Ромни Сумської області) ДСНС України на чолі з полковником служби цивільного захисту Сергієм Біляєвим,  доправили 35 тонн гуманітарної допомоги в міста Гірське та Попасне Луганської області.

Детальніше...
 
Гуманітарна допомога силовикам

Близько 8 тонн гуманітарної допомоги роздали рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України на блок - постах силовикам, які задіяні в антитерористичній операції на Буремному Сході. Серед товарів: овочі, фрукти, консерви, сіль, цукор, макаронні вироби, крупи, вода та засоби гігієни.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 3

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR