МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Головна
Доброчинність

Ми не ставимо собі за мету - обов’язково зробити з наших дітей високопрофесійних спортсменів, хореографів тощо. Своєю основною ціллю ми вбачаємо надання можливості якнайбільшій кількості діток наших рятувальників знайти та розкрити себе, спробувати себе у різних напрямках – чи то спортивному, чи музичному, чи хореографічному. А можливо комусь до вподоби кінологія, будь ласка, до ваших послуг. Вас будуть навчати справжні майстри своєї справи. А далі все буде залежати тільки від вас самих

Сергій Біляєв

Доброчинність (синоніми - добродійність, благодійність, філантропія) як принцип соціально-педагогічної діяльності, означає надання допомоги сім'ям із дітьми, малозабезпеченим сім'ям, безробітним, інвалідам, дітям-сиротам та дітям, що позбавлені батьківського піклування, вихованцям шкіл-інтернатів, соціально незахищеним групам населення та ін..



Рятувальники вітають дітей-сиріт з новорічними святами
Середа, 15 червня 2011, 19:47

Із наближенням зимових свят серце наповнюється теплом, яким хочеться поділитися із друзями, рідними, зігріти ним душі близьких людей. Для рятувальників Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України такими людьми являються 10 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування. Це  дванадцяти-, п’ятнадцятилітні хлопчики й дівчатка, учні Роменської школи-інтернату імені Олександри Деревської, які вже декілька років являються вихованцями оркестру 2 СРЦШР.

Детальніше...
 
Свято справжніх чоловіків
Середа, 15 червня 2011, 19:47

День Збойних Сил святкували у школі-інтернаті для дітей, позбавлених батьківського піклування, імені Олександри Деревської. Діти яскраво демонстрували свої таланти на святковому концерті - співали,  танцювали, декламували…А ще до них завітали гості, з якими у дітей протягом останніх двох років склалися дуже тісні стосунки – духовий оркестр Спеціального аварійно-рятувального загону МНС, що базується у нашому місті. Вісім діток з інтернату свого часу виявили бажання стати вихованцями цього оркестру, і тепер вони, у новенькій військовій формі, вишколені і підтягнуті, демонстрували своїм товаришам та вихователям чудову гру на різних музичних інструментах як у складі самого оркестру, так і у складі меншого за кількістю учасників ансамблю.

Детальніше...
 
Міст на Луганщині відновлено
Середа, 15 червня 2011, 19:46

Зведеним загоном Міжрегіонального центру швидкого реагування  на чолі з полковником служби цивільного захисту Сергієм Біляєвим було повністю відновлено одну із основних “транспортних артерій” Луганщини - автомобільний міст “Томашівський.” Це один з трьох мостів через річку Сіверський Донець,  що сполучає залізничний вокзал «Рубіжне» та смт. Новодружеськ.

Детальніше...
 
В одній упряжці з Червоним Хрестом
Середа, 15 червня 2011, 19:46

14 серпня, із трьох міст України – Києва, Дніпропетровська та Харкова – відправилися колони вантажівок з допомогою для жителів Луганщини та Донеччини.

Доставку гуманітарного вантажу органіовано на 71 вантажному автомобілі: з міста Києва вирушило 19 автомобілів з 312, 2 тонами вантажу, з м. Дніпропетровськ – 22 автомобілі з 179,9 тонами гуманітарної допомоги, з м. Харків – 30 автомобілів з 280,7 тонами допомоги.

Детальніше...
 
Лави професійних кінологів МНС поповнились новими членами
Середа, 15 червня 2011, 19:45

Відразу на двадцять нових кінологів поповнилися лави дислокованого у місті Ромни Сумської області Міжрегіонального центру ДСНС України. Справжніми кінологами вони ще тільки мають стати, а поки що це діти віком від 10 до 15 років, які виявили бажання навчатися кінології. Саме для них керівництво загону організувало при Кінологічному центрі спеціальний клуб, у якому досвідчені наставники-професіонали, за плечима яких купа виїздів на рятувальні операції, будуть ділитися своїми знаннями з підростаючим поколінням.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 3

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR