МНС Ромни. 2 Спеціальний регіональний центр швидкого реагування Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС

Навчання

Освіта – це скарб, а праця – ключ до нього. Саме завдяки наполегливій праці людина, як правило, і досягає в житті самих недосяжних висот.



Фахівці центру навчали майбутніх рятувальників

Протягом 2 тижнів курсанти Національного університету цивільного захисту проходили практику у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумської області). Місце проведення практики саме на Сумщині було обумовлене тим, що саме у цьому регіоні дислокується базовий підрозділ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ДСНС України.
З майбутніми рятувальниками проводили практичні заняття та знайомили з технікою, приладами та спорядженням найбільш досвідчені фахівці, за плечима яких безліч виїздів на різноманітні надзвичайні ситуації.

Детальніше...
 
Методичні збори з піротехніками

11 – 12 грудня у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумської області) відбулися дводенні збори з фахівцями піротехнічного підрозділу.  Навчання пройшли напередодні від`їзду роменців на Буремний схід, у зону проведення антитерористичної опереції. Надання першої домедичної допомоги, безпека праці при виконанні основних робіт – це ті дисципліни, яким приділялася велика увага під час семінару.

Детальніше...
 
Збори молодих лейтенантів

26-29 листопада  у Міжрегіональному центрі швидкого реагування ДСНС України  пройшли планові   навчально – методичні збори осіб середнього начальницького складу (молодших лейтенантів та лейтенантів), протягом останнього періоду призначених на посади. Після стройового огляду молодші командири покращували свої теоретичні знання та практичні навички на заняттях по цілому спектру аварійно –рятувальних робіт, у чому їм допомагали більш досвідченіші товариші по службі - викладачі: піротехніки, водолази, кінологи, рятувальники, фахівці радіаційного, біологічного та хімічного захисту.

Детальніше...
 
Навчання з цивільного захисту міста Ромни

26 вересня відповідно плану підготовки цивільного захисту м. Ромни на 2014 рік Роменським управлінням експлуатації газового господарства на базі полігону Міжрегіонального центру швидкого реагування було проведено показове спеціальне об‘єктове навчання з цивільного захисту на тему : «Пошкодження підземного газопроводу низького тиску та газової котельні лікарні в результаті терористичного акту».

Детальніше...
 
Рятувальники навчають

29 квітня у Роменському Вищому професійно - технічному училищі відбувся пізнавально - профілактичний захід з основ безпеки життєдіяльності. Міроприємство пройшло за безпосередньої участі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України. Представники "хімічного" підрозділу Центру провели для учнів закладу практичну лекцію "Сучасні засоби радіаційного, хімічного та біологічного захисту населення", а також практично продемонстрували сили та засоби для надання допомоги постраждалим.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2

Зона відповідальності

 

Анонс

1

1



Счетчик тИЦ и PR